El Club Tennis Mollet torna a guanyar un títol 20 anys després

El seu equip femení s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana

Esports

L'equip femení campió del torneig català
L'equip femení campió del torneig català | CT Mollet

L'equip femení del Club Tennis Mollet va guanyar el passat dissabte el Campionat de Catalunya absolut d'equips femenins. El conjunt molletà va superar a la final, disputada al Calderí, al CT Reus Monterols per 3-1, guanyant dos partits individuals i el de dobles.

L'equip del CT Mollet va arribar a la fase final del campionat després d'acabar en primera posició a la fase de lliga. Les de molletanes van sumar 24 punts i van superar a rivals com el CT Manresa, CT Belulla o el CT Vall Hebron. a la fase final, el club molletà va començar guanyant a El Catllar a la primera ronda i va superar al CD Terrassa Hockey a semifinals. A la final, les jugadores del Mollet no van donar opció al CT Reus Monterols i van proclamar-se campiones de Catalunya.

L’equip molletà està format per jugadores de la casa com Claudia Zarategui, Valentina Garcia o Mónica Sierra, i altres jugadores que entrenen del grup de competició, com Adriana Cortés, Fernanda Rain, Patricia Rodriguez, Sofia Krinitsina, Alexandra Iankovskaia i Marina Leshdova.

Dídac Pérez, entrenador de l'equip, es mostra“molt content per aconseguir aquest títol, que és el primer des de fa 20 anys". El preparador afirma que no s'esperaven estra lluitant per aquest campionat: "Des de l’inici no ens vam plantejar aquest objectiu, volíem anar setmana a setmana”. Segons Pérez, el secret d’aquest èxit és "el nivell de les jugadores de l’equip", perquè "un equip molt compensat". L'entrenador també destaca que han pogut jugar "totes les jugadores que estaven inscrites".

Edicions locals