Exitosa 2a edició del torneig de mini bàsquet

El CB Mollet i la Fundació Aíto García van reunir 22 equips al Plana Lledó i a Ca n'Arimon

Esports

El Femení Sant Adrià celebrant la seva victòria al torneig femení
El Femení Sant Adrià celebrant la seva victòria al torneig femení | Ramon Denuc

El Torneig de Mini Bàsquet del CB Mollet i la Fundació Aíto García va celebrar la seva segona edició el passat cap de setmana. 22 equips de categoria mini es van reunir al Pavelló Plana Lledó i al Centre d'Esport Ca n'Arimon per la jornada solidària de bàsquet.

Els jugadors i jugadores mini dels diferents equips van poder gaudir d'un cap de setmana amb un ambient familiar i solidari. El Sese Bàsquet va guanyar en categoria masculina després de superar al Joventut Les Corts. En el torneig femení, el Femení Sant Adrià va ser el triomfador, guanyant al Barça a la final.

Carlos Nuez, president del CB Mollet, valora el torneig com "un èxit". El dirigent afirma que "la gent tenia ganes de fer coses" i que això ha pogut superar "la gran calor" que va fer el cap de setmana. Nuez relata que el torneig va ser "una festa" i "una competició relativa, no massa seriosa". A més, dissabte el torneig va comptar amb la presència d'Aíto García, que va passar una estona amb les famílies que hi van assistir.

Edicions locals