Comencen els fitxatges pel CF Mollet UE

Maha Tunkara, Joel Navas, Adrián Vico i Joan Canet són els primers reforços del primer equip

Esports

Maha Tunkara, el primer dels fitxatges del CF Mollet UE
Maha Tunkara, el primer dels fitxatges del CF Mollet UE | CF Mollet UE

El CF Mollet UE ha començat a preparar la plantilla de l'any vinent. Si les setmanes anteriors eren de renovacions, ara toca el torn de les incorporacions. El club molletà ha anunciat els primers fitxatges per l'equip de Primera Catalana: Maha Tunkara, Joel Navas, Adrián Vico i Joan Canet.

Maha Tunkara és un migcampista que arriba des del CF Les Franqueses. L'entrenador del Mollet, David Parra, afirma que és un jugador que seguien "des de fa temps". Parra creu que Maha és un jugador amb "molt criteri i bo físicament". També des de Les Franqueses arriba el defensa central Adrián Vico. El tècnic veu en Vico un jugador "jove i amb molt futur" que ajudarà a "reforçar la defensa" del conjunt molletà.

Una altra promesa jove que arriba al Mollet és Joel Navas. Navas és un mitjapunta provinent del Racing Vallbona CF, "molt habilidós i amb gol" segons David Parra. L'entrenador també destaca la seva versatilitat, perquè "pot jugar per les dues bandes i de mitjapunta". L'última incorporació - de moment - del CF Mollet UE és el porter Joan Canet, del Jàbac i Terrassa. El tècnic molletà destaca d'ell "la seva joventut i perspectiva de futur".

David Parra afirma que la intenció de l'equip tècnic per la pròxima temporada és "mantenir la base i sumar alguns jugadors", ja que creu que l'equip ha fet "una bona actuació" aquest any, finalitzant en quarta posició.

Edicions locals