Prop de 400 persones han participat al programa esportiu Mou-te!

Mou-te! va tancar la temporada dijous amb una festa de cloenda a Ca n'Arimon

Esports

Una de les activitats del programa Mou-te!
Una de les activitats del programa Mou-te! | Ajuntament de Mollet

El programa esportiu Mou-te! tanca un any més amb la festa de cloenda a Ca n'Arimon. Prop de 400 persones han participat enguany les seves activitats, destinades a adults i a la gent gran per  potenciar l’activitat física i esportiva, així com els hàbits de vida saludables.

Tot i les restriccions en l’aforament amb les que es va iniciar el curs, a l’edició del Mou-te! d'aquest any hi han participat prop de 400 persones, tant en horaris de matí com de tarda en els dos pavellons esportius municipals. A més, aquest any com a novetat, es van presentar uns cursos monogràfics i càpsules esportives que han tingut una gran acollida per part dels participants.

La festa de cloenda d’aquest curs va tenir un format diferent de la d’altres anys. Es van fer màsterclass relacionades amb les activitats que s’han dut a terme al llarg del curs, com pilates, tonificació o ball. Al final d'aquestes classes, es va fer una desfilada amb tots els grups i l'entrega d'obsequis corresponent.

El regidor d’Esports, Josep Monràs, es mostra satisfet amb l'execució del programa aquest curs: “Tot i les circumstàncies difícils i complexes per les quals hem passat aquests darrers anys, des de l’Ajuntament hem tingut clar que calia buscar fórmules imaginatives per seguir potenciant l’activitat física i la salut d’aquest col·lectiu”.

Edicions locals