Miguel Pajares presenta 'El legado' al Jardinet

Es tracta d'una novel·la que denuncia com els interessos econòmics de les grans corporacions incideixen en l'economia mundial i destrossen el planeta

Societat

Miguel Pajares presenta 'El legado' al Jardinet
Miguel Pajares presenta 'El legado' al Jardinet

Aquest dijous 16 de juny a les 19 h, l’escriptor Miquel Pajares presentarà el seu darrer llibre El legado al Jardinet del Casal Cultural. Es tracta d'un acte organitzat per la seva editorial, Alreves, i en el qual també participaran la regidora i portaveu de Mollet en Comú, Marina Escribano, i l’ambientòloga i activista de Mollet pel Futur Raquel Jiménez.

Permanentment interessat per temes vinculats a les migracions humanes, els enfoca ara també des de l’òptica del canvi climàtic, la crisi energètica o la lluita pels recursos naturals això es reflecteix tant als seus assaigs com a les seves novel·les que podrien catalogar com a novel·la negra de denúncia social. Aquest és el cas d'El Legado, la novel·la que presenta a Mollet, una novel·la vertiginosa que denuncia com els interessos econòmics de les grans corporacions incideixen en l'economia mundial i destrossen el planeta.

Miquel Pajares (Palència 1950) ja ha presentat diversos llibres a Mollet amb la col·laboració de membres de Mollet en Comú. Fa uns anys ja va presentar, també a espais del Casal Cultural, les seves últimes obres: la novel·la Crímenes de hambre i l’assaig Refugiados climáticos, un gran reto del siglo XXI. L’autor, llicenciat en ciències biològiques i doctor en antropologia social és, entre altres, president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Edicions locals