El relleu a l'Alcaldia de Mollet, protagonista de la Festa de la Rosa

La trobada socialista va servir per agrair la tasca a Monràs i lloar la figura de Dionisio com a nova alcaldessa

Política

El relleu a l'Alcaldia de Mollet, protagonista de la Festa de la Rosa
El relleu a l'Alcaldia de Mollet, protagonista de la Festa de la Rosa

El parc de Can Mulà va acollir divendres la Festa de la Rosa del PSC a Mollet, una festa amb el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, que va servir per reconèixer la tasca de Monràs a l'Alcaldia els darrers 18 anys i per esperonar el seu relleu, Mireia Dionisio, en la seva nova faceta d'alcaldessa.

Centenars de persones van participar de la festa que va servir perquè els socialistes homenatgessin Monràs, qui es mostrava satisfet de la feina feta durant aquestes gairebé dues dècades com a alcalde i lloava la seva successora: “La Mireia té les condicions necessàries per ser una fantàstica alcaldessa de Mollet, té la capacitat, la intel·ligència i coneix a la perfecció la ciutat”.

Per la seva part, Dionisio també tenia paraules d’agraïment per a l’exalcalde Monràs, de qui deia que ha estat “el millor alcalde que hem tingut a Mollet”. Com ja va fer en el seu discurs de presa de possessió, Dionisio va expressar el seu "amor incondicional" cap a la ciutat i la seva gent i posava en valor la tasca del PSC de Mollet, “el partit que ha transformat la ciutat”. “És un orgull poder governar tants anys i que la gent continuï dipositant la confiança amb nosaltres”. Dionisio feia una defensa del Mollet optimista, "el que treballa i es preocupa per millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans".

Elogis del primer secretari

Per la seva part, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, aprofitava la trobada per agrair la "generositat" de l’exalcalde de Mollet. “Gràcies Josep pel que has fet". Illa també va tenir paraules per a Dionisio, de qui destacava la seva "professionalitat i proximitat a la gent. "Gràcies Mireia per acceptar el repte, em sento orgullós que assumeixis el lideratge de Mollet”.

En l'àmbit nacional, Illa criticava el Govern de la Generalitat per "no fer la feina". “Sempre s’estan victimitzant i posant les culpes als altres, quan el que s’ha de fer és governar”. El primer secretari també lamentava que amb incendis actius a Catalunya, el president de la Generalitat estigués de viatge. “Governar és estar al costat de la gent, com ha fet Monràs i fa Dionisio” i recalcava que el “PSC s’allunya de la confrontació i del tweet fàcil, cal marxar de la crispació i cal explicar les coses tal com són”. En aquest sentit, assegurava que els socialistes aposten pel diàleg i l’acord per avançar i millorar  els serveis a les persones.

Després dels discursos, la festa va continuar amb un sopar popular que va aplegar unes 300 persones i música i ball per cloure la nit.

Edicions locals