Una vintena de clubs participen al Memorial José Madero

El CF Mollet UE va estrenar un nou torneig de categories benjamí i aleví

Esports

Un dels partits del Memorial José Madero
Un dels partits del Memorial José Madero

Sergi Casanovas

La primera edició del Memorial José Madero del CF Mollet UE va acollir una vintena de clubs de l'àrea de Barcelona. Equips benjamins i alevins van disputar molts partits durant tot el dissabte i diumenge als diversos camps de futbol 7 del Germans Gonzalvo.

Clubs de renom de la zona com el CE L'Hospitalet, el CE Mercantil, el CE Sabadell, el CF Badalona o el CF Martorell van participar en el nou torneig del CF Mollet UE. Els equips benjamins van inaugurar la competició el dissabte, mentre que els alevins van ser els protagonistes de la jornada de diumenge.

Una valoració molt positiva

Jordi Candela, president del CF Mollet UE, destaca que la intenció d'aquest torneig és "reunir els equips de la zona" i permetre'ls "jugar quatre partits contra equips diferents" i "canviar el xip de la lliga per una altra manera de competir. Candela afirma que l'únic problema que han tingut durant el cap de setmana ha estat "la calor" i que, per això, han hagut de reforçar la hidratació dels nens participants.

El president també explica per què han decidit aquest nom per la competició: "El torneig va en memòria de José Madero, una persona que va estar molts anys al club com a conserge i ens l'estimàvem molt".

El director esportiu del club, Aitor Tobar, també es mostra satisfet amb el resultat final: "Ha estat una jornada molt positiva i en l'àmbit de gestió ha anat molt bé". El directiu afirma que el memorial s'ha creat "amb la intenció de donar una activitat diferent per acabar la temporada" i remarca que "les instal·lacions i la ubicació del Mollet permeten organitzar aquesta classe de tornejos".

Tobar ha volgut agrair "la predisposició de la resta de clubs" i s'ha mostrat partidari de repetir jornades com aquesta, ja que "donen molt creixement i li van bé al club".

 

 

Edicions locals