El mini masculí del Sant Gervasi guanya la Pequecopa a casa

L'equip de base va endur-se el trofeu masculí, en una jornada celebrada a l'escola molletana

Esports

El mini masculí celebrant el títol
El mini masculí celebrant el títol | Escola Sant Gervasi

L'Escola Sant Gervasi va acollir diumenge passat la Pequecopa, el torneig per equips minis de la Copa Colegial. El torneig va acabar amb bon sabor de boca pels de Mollet, amb el conjunt masculí aconseguint el títol. L'equip femení també va signar una bona actuació, però no va poder passar a les semifinals.

El Sant Gervasi masculí va realitzar una gran fase de grups, sumant moltes victòries i amb bon joc. Amb aquest rendiment, els molletans van classificar a la final, on van superar clarament al Corazonistas per 21-2. El jugador del Santger Joel González va ser nomenat millor jugador de la final. Per part de l'equip femení, les nenes del Sant Gervasi van jugar bons partits a la fase de grups, sumant victòries i derrotes, però el resultat final no les va permetre classificar-se per la final.

Hector Baz, entrenador del mini masculí Bàsquet Sant Gervasi, valora positivament l'èxit a la Pequecopa: "Acabar d'aquesta manera l'any és una satisfacció i un premi". El tècnic afirma que "representar l'escola és molt bonic" i que és "un premi poder penjar la banderola de campió". Baz afirma que en aquestes edats no busquen "els resultats", però que igualment compten amb "jugadors molt ben formats".

Jornada plena de bàsquet

A més de la competició, l'Escola Sant Gervasi també acollir els actes complementaris de la Pequecopa: un concurs de triples, un concurs d'esmaixades i un all-star amb els millors jugadors i jugadores de les escoles. En aquest últim partit, l'escola molletana va comptar amb dos representants: Lucas Areny del masculí i Andrea Valsera del femení, ambdós a l'equip est. La sort no va estar de la seva part en aquest partit especial i l'equip est va caure davant l'oest per 42-54.

Hector Baz, qui també és el coordinador del club, fa un bon balanç de la jornada: "Que la Copa Colegial confii en nosaltres per organitzar aquesta cloenda és important". El del Sant Gervasi també es mostra satisfet per l'experiència viscuda pels nens i nenes de l'escola: "El fet de veure el pavelló ple amb els seus companys fa molt. És una experiència diferent i molt maca"

Edicions locals