Mollet demana l'ús responsable de la pirotècnia per l'elevat risc d'incendi

L'Ajuntament publica un ban en què es prohibeix fer foc a zones forestals i 500 metres al voltant fins al 15 d'octubre

Societat

Davant la situació de risc d’incendis per la festivitat de Sant Joan i les elevades temperatures d’aquests dies, l'alcaldessa, Mireia Dionisio, ha fet públic un ban a través del qual es demana a la ciutadania un ús responsable, cívic, restringit i controlat de tot tipus de material pirotècnic especialment durant la revetlla de Sant Joan i estableix la prohibició de fer foc fins al 15 d’octubre.

L’Ajuntament publica un ban davant la proximitat de la celebració d’aquesta festivitat de Sant Joan i amb motiu de l’augment del risc d’incendis durant els mesos d’estiu, amb mesures preventives per evitar-los. El ban estarà vigent fins al 15 d’octubre.

El ban prohibeix encendre foc per a qualsevol, amb qualsevol finalitat, als terrenys forestals del terme municipal i a 500 metres al voltant, fins al 15 d’octubre; llençar objectes encesos; abocar escombraries o restes de qualsevol mena que puguin causar l’inici d’un foc; llençar qualsevol tipus de pirotècnia o artefactes que continguin foc; utilitzar bufadors o objectes similars en les obres que es facin en les vies de comunicació que travessin aquests terrenys.

A més, es recorda la necessitat d’alertar de qualsevol senyal de possible incendi al telèfon d’emergències, el 112.

Edicions locals