Segueixen els fitxatges al CF Mollet UE

Aldana, Óscar Mejías i Lars són les últimes incorporacions del primer equip

Esports

Lars, l'última incorporació del primer equip
Lars, l'última incorporació del primer equip | CF Mollet UE

La planificació de la temporada 2022/23 del CF Mollet UE segueix a ple rendiment. El club molletà ha anunciat tres noves incorporacions aquesta setmana: Aldana, Óscar Mejías i Lars. Dos davanters i un migcampista que volen reforçar l'ofensiva del conjunt de Mollet.

Aldana va ser el primer fitxatge anunciat aquesta setmana. El migcampista arriba des de l'EE Guineueta, que aquest any ha jugat a Tercera RFEF. Juntament amb ell, es va anunciar la incorporació d'Óscar Mejías. Des del CF Les Franqueses, Mejías arriba per reforçar la davantera molletana. L'acrediten els 10 gols que va aconseguir a Primera Catalana la temporada passada, sent el sisè màxim golejador de la competició. També des del CF Les Franqueses arriba Lars, un extrem ràpid i amb regat. El davanter aportarà experiència i desequilibri a l'atac del CF Mollet UE.

Aquests fitxatges se sumen als 4 ja anunciats la setmana passada, fent un total de 7 incorporacions fins al moment pel club molletà.

També segueixen les renovacions

No tot són noves incorporacions al CF Mollet UE. El club segueix renovant peces clau del primer equip. Aquesta setmana ha estat el torn de Jota, que seguirà un any més al Mollet i se suma als seus 7 companys que també han assegurat ja la seva permanència al club.

Edicions locals