El Museu convida els casals d'estiu a conèixer l'Abelló

Ofereix una activitat per descobrir els viatges del mestre

Cultura

El Museu convida els casals d'estiu a conèixer l'Abelló
El Museu convida els casals d'estiu a conèixer l'Abelló

Aquest dilluns arrenquen els casals d'estiu i el Museu Abelló tornarà a oferir una activitat perquè puguin realitzar fins al 31 de juliol.

L'activitat -adreçada a infants d'entre 4 i 16 anys i gratuïta per als grups de casals d'estiu de la ciutat- girarà al voltant de la figura de Joan Abelló i els seus viatges. Es farà una visita a l'exposició permanent Abelló, un tast, per descobrir què duia el pintor durant els seus viatges arreu del món.

Al taller, els infants il·lustraran una col·lecció de postals, tot inspirant-se en els viatges d'Abelló i utilitzant diferents tècniques: dibuix, pastel, aquarel·la o collage.

Per a reservar-ne l'assistència cal contactar amb el Museu mitjançant el telèfon 93 544 50 99 o el correu educamabello@molletvalles.cat, i cal destacar que l'activitat té una durada d'una hora i mitja, es pot realitzar al matí (de 10 h a 13 h) i els grups han de ser d'un màxim de 25 persones.

Visita al MNAC

D'altra banda, el museu molletà també organitzarà dijous vinent (18.30 h) una sortida al Museu Nacional d'Art de Catalunya per anar a visitar l’exposició Turner. La llum és color, que està dedicada al pintor William Turner. 

Edicions locals