Mollet en Comú demana una campanya per enfortir el teixit associatiu de la ciutat

La formació demanarà al ple una campanya específica de difusió de les activitats d'entitats

Societat

Mollet en Comú ha presentat una moció al ple municipal de juny del 2022 en la que reclama la necessitat d’incentivar la participació en el teixit associatiu de Mollet. Demana per això, una campanya específica i  augmentar la difusió de les activitats de les entitats.

Als últims mesos, Mollet en Comú ha incrementat el seu ritme de reunió amb entitats i d’aquestes trobades ha quedat palès la necessitat que tenen les associacions de rebre més suport i recursos per part de les administracions. Un dels punts comuns habituals és la dificultat per augmentar la participació de noves persones a les associacions i, en la mateixa línia, el problema que representa difondre les seves activitats.

És per això que la moció de Mollet en Comú demana específicament una campanya comunicativa per incentivar a la ciutadania la participació en les entitats i, d’altra banda, augmentar la difusió de les activitats destinant més elements informatius al carrer perquè puguin anunciar els seus actes i millorar la presència de les entitats als mitjans municipals d’informació.

Com en altres ocasions la moció ha estat qualificada com a Prec, un fet que Mollet en Comú lamenta, tot i que confia que, sense la votació, el prec sigui atès per la resta de grups i pel govern de la ciutat.

Edicions locals