El Mollet Hub incorpora noves formacions adreçades a joves emprenedors

S'ofereixen temes relacionats amb la digitalització, la ciberseguretat i el testatge de productes i serveis

Economia

El Mollet Hub incorpora noves formacions adreçades específicament a jovent emprenedor. Per l’interès generat i per l’alt valor que aporta compartir experiències, es mantenen els tallers col·laboratius i els casos d’èxit de persones emprenedores. Així mateix, se segueixen incrementant les sessions formatives presencials.

Respecte als continguts en línia a través del canal de YouTube de Mollet Hub TV, s’ofereixen temes relacionats amb la digitalització i la ciberseguretat, la cocreació, el testatge de productes i serveis i treball en xarxa, i també l'economia verda, circular i social, adaptant-los a l'actualitat i a les demandes de les empreses i persones emprenedores.

Emprenedors amb discapacitat: recursos, ajuts i subvencions és el títol de la pròxima formació en línia que es farà el dia 4 de juliol; la seguirà un cas d'èxit d'un jove emprenedor el dia 5 de juliol i la formació Tinc una idea de negoci, per on començo, el pròxim 6 de juliol també al YouTube del Mollet Hub.

D’altra banda, cada divendres a les 10 h al Mollet Hub es mantenen les sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci.

La primera sessió pràctica serà un taller sobre com testejar una web per generar més vendes i es farà el pròxim dia 7 de juliol a la seu del Mollet Hub.

Edicions locals