El govern molletà assegura que l'agenda compartida d'entitats estarà enllestida en un mes

Ho explicava en el ple la regidora de Cultura, Mercè Pérez, a pregunta de Mollet en Comú

Societat

| Aj. Mollet

El govern molletà està enllestint l'agenda compartida d'entitats, una proposta que des del 2017 ha estat reclamada pels comuns, i que segons s'explicava durant el ple municipal d'aquest dilluns podria estar enllestida en un mes.

L’agenda compartida és una antiga reivindicació de l’espai dels comuns a Mollet, que agilitzaria i facilitaria la tasca de les entitats ciutadanes a l'hora d'organitzar activitats i demanar els espais a ocupar. "Es tracta d’un espai web d’accés públic que permetés a les entitats de la ciutat conèixer les activitats del conjunt d’associacions especialment pel que fa a l’ocupació d’equipaments públics. Això facilitaria l’organització d’activitats i oferiria transparència i diversitat pel que fa a l’ús dels espais municipals", expliquen des de Mollet en Comú.

Aquesta reclamació ja es va aprovar com a moció el 2017 i va formar part del conjunt de propostes que va fer Canviem Mollet a finals del 2018 de cara als pressupostos del 2019. "Tot que al seu moment l’equip de govern va acceptar-la dient que seria fàcil d’aconseguir i que justament estaven treballant en aquest tema encara no s’ha fet realitat", lamenten.

Finalment, al ple de dilluns, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, com a resposta a una pregunta de la portaveu de Mollet en Comú, Marina Escribano, assegurava que en qüestió d’un mes aquesta agenda compartida podria ser una realitat.

En el ple, els comuns també van presentar com a prec, una proposta perquè des de l'Ajuntament es prenguin mesures per promoure i enfortir el teixit associatiu de la ciutat.

Edicions locals