Es reparteixen gairebé 50 premis com a cloenda del Mollet és Fira

Hi havia sis premis de 1.000 euros per gastar als establiments participants

Economia

Es reparteixen gairebé 50 premis com a cloenda del Mollet és Fira
Es reparteixen gairebé 50 premis com a cloenda del Mollet és Fira

El Mercat Municipal de Mollet va acollir dimarts a les 12 h el sorteig dels 47 premis com a cloenda del Mollet és Fira d'enguany.

Amb una petita piscina inflable farcida de butlletes, diversos infants que van apropar-s'hi al Mercat a l'hora del sorteig van anar fent de mans innocents per treure les paperetes guanyadores.

N'hi havia prop de 40.000 que optaven a algun dels següents regals: 6 premis de 1.000 euros, 10 premis de 200 euros i 100 euros per gastar als establiments participants; 5 vals de 50 euros per compres al Mercat Municipal; lots d'obsequis cedits pels establiments; un conjunt d'escriptori i cadira de Mobles Avenida; una matrícula gratuïta per al permís de conduir tipus B; 5 targetes regal de 30 euros per gastar a l'Abacus; 5 pernils de BonÀrea.

També hi havia els premis de Decathlon –una bicicleta, un patinet i una equipació esportiva– per als tres dibuixos seleccionats dels quals van fer-ne els infants durant la fira.

La regidora de Comerç, Mercè Pérec, es mostrava satisfeta per la participació: "Sempre hi ha molta participació. El comerç està content, nosaltres també i fins a l'any que ve, que tornarem a fer una altra fira".

Edicions locals