Ara Mollet ERC engega el grup de lectura Llibres i Miralls

La primera sessió va ser dimarts amb 'Una dolça cançó', de Leïla Slimani

Cultura

Ara Mollet ERC engega el grup de lectura Llibres i Miralls
Ara Mollet ERC engega el grup de lectura Llibres i Miralls

La secretaria de feminismes d'Ara Mollet ERC ha impulsat el grup de lectura Llibres i Miralls que va celebrar dimarts a les 19 h la seva primera sessió a l'Espai Molletà –carrer Marià Fortuny, 23–, a la seu del partit. El grup està obert a tothom i tots els llibres que es llegiran seran escrits per dones.

"L'Espai Molletà sorgeix de la necessitat de generar dinàmica cultural al poble des de les entitats", va explicar l'Agnès Galdon, responsable de la secretaria de Feminisme d'Ara Mollet ERC, alhora que hi afegia: "Donat que tenim un local, vam pensar que era adient obrir-lo a la ciutadania perquè la gent pogués venir i participar, no només per venir als actes que fem, sinó també per organitzar-hi coses".

La primera activitat cultural que s'hi duu a terme és precisament el grup de lectura. "Va sortir com a proposta inicial fer aquesta activitat, un punt de trobada per veure'ns a partir d'un llibre i de la cultura, perquè hi trobàvem aquesta necessitat", deia la Mireia Oliva, participant del grup i militant d'ERC.

El grup de lectura "ha tingut molt bona resposta", segons deia Galdon, amb més d'una desena de participants. El llibre protagonista de dimarts va ser Una dolça cançó, de Leïla Slimani. Els pròxims dos llibres que es tractaran seran: Elles parlen, de Miriam Toews (19 de juliol); i Largo pétalo de mar, d'Isabel Allende (20 de setembre).

Edicions locals