Aitor García i Andoni Molina són les noves incorporacions del CF Mollet UE

L'equip molletà segueix molt actiu al mercat de fitxatges, on ja en porta 9

Esports

Aitor García, el nou davanter del primer equip
Aitor García, el nou davanter del primer equip | CF Mollet UE

El CF Mollet UE segueix reforçant-se per la pròxima temporada. Aitor García i Andoni Molina són les incorporacions anunciades aquesta setmana pel primer equip, que ja compta amb 9 cares noves per la 2022/23. El club no descuida les renovacions, ja que també ha anunciat la continuitat de Nieto i Alejandro.

Aitor García va ser la primera incorporació anunciada aquesta setmana. El davanter, provinent de l'EC Granollers, és un jugador amb "molta experiència i que ja ha jugat a la categoria", segons l'entrenador del CF Mollet UE, David Parra. El tècnic també valora la seva predisposició pel Mollet: "Tenia propostes més bones i ha apostat per venir aquí".

L'altre fitxatge és Andoni Molina, qui ja va militar a les categories de base de l'entitat. Molina arriba des del juvenil de l'UE Cornellà i donarà el salt a la categoria sènior al Mollet.

D'altra banda, el CF Mollet UE no s'oblida de les renovacions. Els jugadors Nieto i Alejandro han estat els últims en confirmar la seva presència a la plantilla de l'any vinent. Els dos futbolistes seguiran defensant els colors del club molletà a la 2022/23.

Edicions locals