L'Ajuntament avançarà el canvi de la gespa del camp Juan Bocanegra

La substitució de la superfície es farà abans que passin dos anys, que és la vida útil restant de la gespa actual

Esports

El camp Juan Bocanegra tindrà millores properament
El camp Juan Bocanegra tindrà millores properament | Ajuntament de Mollet

L'Ajuntament ha anunciat que es compromet a avançar el canvi de gespa del camp Juan Bocanegra per substituir-lo abans que arribi al final de la seva vida útil. Tot i això, el canvi no es produirà aquest estiu.

Els tècnics municipals van estimar que la superfície de la instal·lació pot aguantar dos anys més, tenint en compte l'ús que se li dona actualment. No obstant això, el consistori ha decidit que la canviarà abans de complir aquest període, segons ha anunciat el regidor d'Esports Josep Monràs.

El regidor explica que la substitució de la gespa serà "l'abans possible", però reconeix que "en cap cas" serà aquest estiu. L'Ajuntament ha iniciat els primers tràmits per dur-lo a terme, però és un procés que encara té mesos fins a la seva execució. Monràs assegura que el consistori "ha acordat" aquestes obres amb la UD Lourdes, en una visita a les instal·lacions que es va realitzar aquesta setmana.

Obres pendents

El que té un futur més incert són les obres planejades al camp per aquest estiu. El projecte, ja aprovat, incloïa diverses millores en els accessos i tancaments del camp, així com un arranjament de les zones en mal estat de la gespa. El concurs públic d'aquest projecte ha quedat desert, deixant en l'aire la seva execució. Monràs assegura que les obres es duran a terme "tan aviat com hi hagi una empresa interessada", un fet que s'espera que sigui aquest estiu.

Edicions locals