La música, protagonista en l'estrena del nou cicle Refresc'Art

L'Escola Municipal, l'Estoc de veus, l'Associació Musical Pau Casals o AMAM són algunes de les entitats locals que han programat actuacions

Cultura

La banda de l'Associació Musical Pau Casals actuarà dissabte a les 19.30 h a la plaça Major de Mollet
La banda de l'Associació Musical Pau Casals actuarà dissabte a les 19.30 h a la plaça Major de Mollet | AMPC

Arriba el juliol i arriba una nova edició de la programació cultural Refresc'Art, impulsada per l'Ajuntament i en la qual participen també diverses entitats de la ciutat.

Tot plegat arrenca farcit de música. L'Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet ja van actuar dijous a Can Gomà, i aquest divendres els segueix l'Estoc de veus, a les 21.30 h a la terrassa del Museu Abelló –5 euros, reserves a estocdeveus@gmail.com–.

Dissabte a les 19.30 h serà el torn del concert d'estiu de l'Associació Musical Pau Casals (AMPC), amb un concert de fi de curs a la plaça Major que significarà el comiat de l'activitat de la banda fins al curs vinent. Serà una actuació plena de ritme en què la banda de l'AMPC oferirà una selecció musical de bandes sonores i de música moderna plena de ritme., amb temes de John Williams, Phill Collins, James Horner o Deep Purple, entre d'altres. Es podrà gaudir de l'espectacle de manera gratuïta i el concert serà dirigit per Mario Roldán Muñoz.

Per últim, Aleix Tort actuarà diumenge a les 12.30 h amb la seva guitarra elèctrica en la segona edició de l'any del Directe al Carrer, a càrrec de l'Associació de Música i Art de Mollet (AMAM). Serà a la plaça de Catalunya.

Altres propostes culturals que es podran gaudir en aquest programa són: L'art africà de nit, amb una visita a la Casa del Pintor i copa de cava al pati (dijous 7 a les 20 h), els concerts de la Jazz Band de l'EMMD (dissabte 9 a les 20 h al parc de les Pruneres), o el concert de Mirla Riomar (dijous 14 a les 20 h a la Terrassa del Museu), entre d'altres.

Edicions locals