Ja es coneix el grup 1 de la Primera Catalana

Hi ha quatre derbis vallesans entre EC Granollers, CF Mollet UE, CF Parets i CF Caldes de Montbui

Esports

Ja es coneix la composició de les agrupacions territorials de la Primera Catalana masculina per a la nova temporada 2022-2023. La Federació Catalana de Futbol ha publicat avui divendres els tres grups, amb 16 equips conjunts cadascun. El grup 1 comptarà amb els quatre equips vallesans de la categoria amb l'EC Granollers, el CF Mollet UE, el CF Parets i el CF Caldes de Montbui. 

L'agrupació està formada amb equips de vuit comarques diferents, entre les províncies de Barcelona i Girona. De la província gironina hi ha Figueres i L'Escala (Alt Empordà), Bescanó i Can Gisbert del Pla (Gironès), Palamós (Baix Empordà), Banyoles (Pla de l'Estany) i Bosc de Tosca (La Garrotxa); mentre que de la barcelonina, hi ha Manlleu, Torelló i Vic (Osona) i Mataró (Maresme), a banda dels quatre vallesans.  

Dels quatre equips vallesans, el Mollet i el Parets continuen en la Primera Catalana, mentre que l'EC Granollers baixa de la Tercera RFEF i el Caldes puja de la Segona Catalana. 

Aquestes agrupacions són de caràcter provisional, abans que es produeixi el sorteig del calendari de partits. L’inici de la lliga a la Primera Catalana es produirà el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre.

Edicions locals