Marta Vilaret: 'Mereixem un Mollet millor, som una ciutat humil, però hem de ser més ambiciosos'

Ara Mollet ERC va celebrar dijous al Jardinet del Casal Cultural la seva tradicional 'Assemblea – Sopar d'estiu'

Política

Marta Vilaret, durant l'Assemblea-Sopar d'estiu al Jardinet del Casal
Marta Vilaret, durant l'Assemblea-Sopar d'estiu al Jardinet del Casal

Ara Mollet ERC va celebrar dijous al Jardinet del Casal Cultural la seva tradicional "Assemblea – Sopar d'estiu" amb més d'un centenar de persones. La formació va recuperar l'acte encaminat a escoltar a la seva militància i els seus simpatitzants després de dos anys de no poder-lo celebrar a causa de la pandèmia. En aquesta ocasió van comptar amb la visita de la Dolors Bassa, exconsellera d'Afers Socials, Treball i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L'encarregada d'obrir l'assemblea va ser la presidenta de la secció local, Meritxell Humbert, qui va explicar la feina feta per l'executiva tot i les dificultats degudes a les restriccions sanitàries per la pandèmia. També va destacar la feina de les seccions de barris que ja existeixen i va anunciar que "està previst d'obrir-ne de noves, com les de Col·legis Nous i Plana Lledó".

Per la seva banda el portaveu i regidor del grup municipal d'Ara Mollet ERC - MES, l'Oriol López, va fer balanç de les mocions presentades pel grup municipal durant l'últim any, com per exemple: "la defensa d'una transició energètica de model distribuït", "exigir mesures que frenin l'escalada de preus de l'electricitat", entre de moltes altres.

També va aprofitar per denunciar, "que si a l'inici del mandat no ens deixaven presentar mocions amb temes d'àmbit nacional, ara això s'ha empitjorat, perquè tampoc podem presentar mocions sobre temes molletans perquè el govern municipal al·lega que són competència de les regidories delegades".

Tot just després va ser el torn de la Marta Vilaret, la candidata d'Ara Mollet ERC en les pròximes eleccions municipals, comentava que "passegem per la ciutat i veiem coses que no ens agraden, s'ha anat degradant l'espai públic per falta de neteja i manteniment dels carrers i les places", també deia que "el comerç local cada cop ho té pitjor, i l'activitat cultural local és molt escassa i si no fos per les entitats locals que s'autogestionen, no en tindríem".

"No estem per anar tirant, estem per transformar, estem per anar donant als veïns i veïnes tot el que ens mereixem", va asseverar la candidata a l'alcaldia de Mollet qui va concloure la seva intervenció dient que"mereixem una Mollet millor, som una ciutat humil, però hem de ser més ambiciosos".

L'exconsellera Dolors Bassa va ser l'encarregada de tancar l'acte, on va dir que "tenim una mirada cap endavant, mirem enrere tot el que ha passat, però mai sense parar, no oblidem, però continuem endavant", també va aprofitar per agrair l'escalf rebut per tots el militant i simpatitzants del partit a la ciutat durant la seva estança a la presó.

Edicions locals