El CB Mollet ja coneix el seu grup de LEB Plata

L'equip molletà torna a estar al grup Est de la categoria amb rivals coneguts i altres de nous

Esports

El CB Mollet jugarà al grup Est de la LEB Plata
El CB Mollet jugarà al grup Est de la LEB Plata | CB Mollet

La Federació Espanyola de Bàsquet ha anunciat els dos grups que formaran la LEB Plata 2022/23, categoria on jugarà el primer equip del CB Mollet. El conjunt molletà tornarà a jugar al grup Est, on es tornarà a trobar amb equips coneguts i també tindrà nous rivals.

El CB Mollet ha quedat situat al grup Est, on jugaran els equips de Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia, Aragó, Balears i Canàries.

Els de Josep Maria Marsà repetiran la majoria de rivals de la temporada passada. Es retrobaran amb fins a 7 clubs: CB Benicarló, CB Sant Antoni, Cartagena CB, Hestia Menorca, CB Cornellà, Gran Canària B i CB Alginet.

Pel que fa als seus nous rivals, provenen dels descensos i ascensos de les categories adjacents. CB Prat, CB Peñas Huesca i Bahía San Agustín arriben des de la LEB Or, mentre que CB L'Hospitalet i CB Salou han pujat des de la Lliga EBA. L'últim equip del grup Est serà el CB L'Horta Godella, que agafa la plaça del València Basket B després d'un acord que han signat els dos clubs valencians.

El calendari de la temporada 2022/23 del CB Mollet es coneixerà en les pròximes setmanes.

Edicions locals