La UD Molletense anirà al grup 2 de Segona Catalana

La categoria canvia el format de cara a la temporada 2022/23

Esports

La UD Molletense ja coneix el seu grup per l'any que ve
La UD Molletense ja coneix el seu grup per l'any que ve | UE Molletense

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat la distribució dels grups de la Segona Catalana 2022/23. L'únic equip baixvallesà de la categoria serà la UD Molletense, que ha quedat enquadrada al subgrup 2A de la divisió. La temporada de Segona Catalana estarà dividida en dues fases i donarà més places d'ascens a Primera.

La UD Molletense estarà situada al subgrup 2A, on es trobarà amb dos equips més del Vallès Oriental: el CF Ametlla i el CF Les Franqueses. La resta dels seus rivals seran tots del Barcelonès: Atlètic Iberia, CE Júpiter, CF Lloreda, FC Martinenc, UD Parc, CF Racing Vallbona, CD Sant Genís-Penitents i CF Singuerlín.

Al subgrup 2B, rivals de la UD Molletense a la segona fase, hi haurà els clubs del Maresme, com el CE Premià i el CD Masnou, més el FC Cardedeu.

El format de la Segona Catalana canviarà la temporada que ve. La competició es dividirà en dues fases: una primera on els 11 equips del subgrup jugaran entre ells a doble volta i una segona on es creuaran amb els rivals de l'altre subgrup i jugaran per l'ascens o per la permanència, segons els resultats de la primera fase. Aquesta temporada comptarà amb més ascensos a Primera Catalana, provocats per la creació de la Superlliga.

El calendari i la confirmació definitiva dels grups es publicaran en les pròximes setmanes. El que ja se sap amb seguretat és que la temporada de Segona Catalana començarà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.

Edicions locals