Pepe Viyuela serà el cap de cartell del Guspira, al setembre

La segona edició d'aquest festival impulsat per l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles i pel Pau Segalés serà del 2 al 4 de setembre

Cultura

Pepe Viyuela serà el cap de cartell del Guspira, al setembre
Pepe Viyuela serà el cap de cartell del Guspira, al setembre

El festival Guspira de Santa Maria de Martorelles celebrarà la seva segona edició els dies 2, 3 i 4 de setembre, i ho farà amb un gran cap de cartell com en Pepe Viyuela. Tot plegat es tracta d'una iniciativa de l’Ajuntament de Santa Maria i del veí del municipi Pau Segalés –mag professional i director artístic d’altres festivals com el Festival Artístic Internacional L’Arlequí i el Festival Faràndomus– i que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'actor, pallasso i humorista Pepe Viyuela –qui és vocal de Pallassos Sense Fronteres i en va ser vicepresident a la dècada dels 2000– relleva com a principal cara del festival a Tortell Poltrona –president i fundador de Pallassos Sense Fronteres–, la principal estrella de la primera edició.

Més enllà de Viyuela, al festival de Santa Maria també hi actuaran la companyia Fadunito, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Sandra Bautista i la Societat Coral La Fló. A més, hi haurà un tastet de ball de gitanes amb les colles de Palautordera, Mataró i Montblanc, i es projectarà un film protagonitzat per Ricard Balada –actor de Santa Maria de Martorelles–.

Cal apuntar també que el cartell és de quilòmetre zero, ja que ha estat dissenyat per la Marina Cueto, veïna de Santa Maria de Martorelles.

Edicions locals