Mägo de Oz, a la festa major de Mollet

Versión Imposible i Los 80 Principales també han anunciat la seva participació a la gresca molletana

Cultura

Mago de Oz, a la festa major de Mollet
Mago de Oz, a la festa major de Mollet | Nat Enemede Photography / Instagram @magodeozoficial

Aquest dimarts a les 18 h tindrà lloc la presentació del programa i del cartell de la festa major d’estiu de Mollet, en un acte a la primera planta de l’Ajuntament. Amb tot, ja hi ha hagut alguns grups de música que han anunciat la seva participació en la gresca molletana.

És el cas de Mägo de Oz, qui anunciava divendres que una de les parades de la seva gira Al Abordaje Tour serà Mollet. Concretament hi actuaran el dimarts 23 d'agost.

Dues bandes de versions com Versión Imposible i Los 80 Principales també han informat als seus seguidors que actuaran a la capital baixvallesana. Tots dos ho faran el dissabte 20 d'agost.

D'altra banda, l'Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) també ha fet públic el cartell del seu Directe a la Festa: Nit d'Artistes Locals. Serà el dijous 18 d'agost de 20 h a 1 h al parc de les Pruneres, amb els concerts d'Isaac Giménez, Merit Fernández, La 4ta Pared i Olga de Miami.

Aquestes són només algunes de les activitats del programa de festa major, però el consistori en desvetllarà aquesta tarda el centenar d'actes programats.

Edicions locals