Quim Masferrer, Els Pets i Doctor Prats, alguns dels plats forts de la festa major de Mollet

La gresca se celebrarà del 20 fins al 23 d'agost però les colles escalfaran motors des del dia 15

Cultura

Quim Masferrer, Els Pets i Doctor Prats, alguns dels plats forts de la festa major de Mollet
Quim Masferrer, Els Pets i Doctor Prats, alguns dels plats forts de la festa major de Mollet

Mollet del Vallès

L'Ajuntament ja ha fet públic quin serà el programa de la festa major d'enguany, que se celebrarà del 20 al 23 d'agost. El còmic i actor Quim Masferrer, Els Pets i Mago de Oz seran alguns dels caps de cartell de la gresca estiuenca que pretén recuperar l'ambient de les festes prepandèmiques.

Per encetar la gresca, el mediàtic Quim Masferrer serà l'encarregat del pregó de festa major. El popular còmic també serà a l'escenari de l'Envelat per portar el seu espectacle Bona Gent. També a l'Envelat es podrà veure un concert d'Abbey Road, tribut de The Beatles.

Pel que fa a les propostes que es podran seguir al Mercat Vell, l'Ajuntament ha programat els concerts de Las Migas i Judit Nedderman i Vernat.

Can Mulà continuarà sent l'escenari musical per excel·lència i cada nit oferirà actuació. El dijous serà el torn dels concerts organitzats per AMAM. Divendres serà la nit de les colles estarà protagonitzada per Juantxo Skalari i Sra. Tomasa. Dissabte, serà el torn dels amants de les versions amb dues orquestres ben reconegudes 80 i Versión Imposible.

Rock català

Can Mulà acollirà també dos plats forts de l'escena de la música catalana amb concert d'Els Pets i Doctor Prats. El dilluns repetirà un dels actes que ja s'està convertint en tot un clàssic: la festa de Rac105 i dimarts per tancar la gresca hi actuarà Mago de Oz, la veterana banda de folk metal, que portarà la seva gira Al abordaje.

Pel que fa a les colles, Morats i Torrats recuperaran la competició i a més organitzen diverses de les activitats incloses en el programa, que encetaran el dia 15 d'agost i que allargaran fins a l'últim dia de la festa. La colla Morada portarà a la festa major l'espectacle de Leticia Sabater i un monòleg de Toni Albà. La nit destil·lada de Torrats estarà protagonitzada per Alérgicas al polen.

Pel que fa a la imatge festiva, enguany l'artista molletà Sito Ruiz ha estat l'encaregat de crear el cartell de festa major, inspirat en l'Arlequí de Joan Abelló.

 

Edicions locals