Romà Cutrina serà l'entrenador del Sant Gervasi masculí

L'exjugador del CB Mollet i del CB Granollers dirigirà l'equip a Copa Catalunya

Esports

Romà Cutrina és el nou tècnic del Sant Gervasi masculí
Romà Cutrina és el nou tècnic del Sant Gervasi masculí | FEB

El Sant Gervasi masculí ja coneix qui serà el seu nou entrenador. Romà Cutrina agafa el relleu de Toni Sáez al capdavant de l'equip col·legial. El seu objectiu serà mantenir al Santger a Copa Catalunya i qui sap si aspirar a alguna cosa més.

Romà Cutrina arriba al Sant Gervasi després d'haver iniciat la seva trajectòria com a entrenador a la Lliga EBA amb el CB Lliçà d'Amunt. A la darrera temporada, Cutrina va dirigir un dels júniors del CB Granollers, abans de recalar al Sant Gervasi. 

Cutrina és un conegut de l'afició molletana. En la seva etapa com a jugador, va militar al CB Mollet la temporada 2008-2009, quan el club estava a la Lliga EBA. El jugador també va estar a la UE Mataró, però on va jugar la major part del temps va ser al CB Granollers, on va estar 9 temporades.

Carles Paredes, un dels responsables del Bàsquet Sant Gervasi, afirma que el tècnic tenia ganes d'un projecte així i que no els hi va costar molt convèncer-lo: "Vam contactar amb ell, li vam explicar el projecte i li va agradar molt".

Edicions locals