Els sèniors del Sant Gervasi mantindran la base per la 2022-2023

El club ha començat a anunciar les renovacions dels dos equips

Esports

L'equip masculí mantindrà a tots els seus jugadors
L'equip masculí mantindrà a tots els seus jugadors | Escola Sant Gervasi

Els equips sèniors del Sant Gervasi ja es preparen per a la temporada vinent. Els dos equips mantindran la base d'aquesta temporada i busquen algunes incorporacions per reforçar posicions concretes, especialment les interiors.

El Sant Gervasi masculí mantindrà a tots els jugadors actuals per una nova temporada a Copa Catalunya. Després d'aconseguir la salvació, l'entitat mantindrà a "tot l'equip", tal com ha afirmat Carles Paredes, un dels responsables del Sant Gervasi. L'única baixa del masculí serà la de l'entrenador Toni Sáez, qui va deixar el 'Santger' a la recerca de nous reptes. La banqueta, però, ja té nou inquilí: Romà Cutrina.

De moment, al sènior masculí s'han fet oficials les renovacions d'Arnau Miquel, Marc Rabassó i Àlex Martín, però s'espera que en els pròxims dies s'oficialitzin la resta de continuïtats. Pel que fa als fitxatges, Paredes afirma que volen reforçar "la posició de pivot" i també busquen "algun base".

El femení segueix la mateixa línia

El sènior femení afronta la temporada 2022-2023 pel mateix camí. L'equip també mantindrà "la columna vertebral", segons Carles Paredes. Igual que el masculí, el femení també buscarà efectius a l'interior: "També busquem incorporar pivots", assenyala el directiu.

Pels dos equips, Paredes afirma que tenen "gent aparaulada, però no hi ha res 100% tancat".

Edicions locals