La Federació Catalana publica el calendari de la Primera Catalana de futbol

Hi ha quatre equips vallesans amb l'EC Granollers, el CF Mollet UE, el CF Parets i el CF Caldes de Montbui

Esports

| Xavi Solanas

Ja es coneix el calendari de la Primera Catalana per a la nova temporada 2022-2023. Enguany, la comarca té quatre equips al grup 1 amb l'EC Granollers, que ha baixat de la Tercera RFEF; el CF Caldes de Montbui, que puja de la Segona Catalana; i el CF Mollet UE i el CF Parets, que continuen de la temporada passada. Consulta el calendari del grup 1 en aqust enllaç

La competició està organitzada en 30 jornades el cap de setmana de l'1 i 2 d’octubre. El CF Parets i el CF Caldes de Montbui s'estrenaran com a locals. Els paretans rebran el Bescanó ie ls calderins el Bosc de Tosca. Pel que fa a l'ECG, visitarà el Palamós i el CF Mollet UE, el Can Givert. La finalització de la lliga es produirà el cap de setmana del 28 de maig de 2023.

Aquesta pròxima temporada, el primer classificat del grup pujarà a la Tercera RFEF i del segon al cinquè classificat ho faran a la nova Superlliga catalana. Els dos sisens classificats amb millor coeficient, dels tres grups, disputaran l'eliminatòria per l'ascens a la Superlliga.

Edicions locals