La Fundació La Caixa aporta 2.000 € per becar nens i nenes al CF Mollet UE

La donació d'aquest sisé any de col·laboració s'ha fet oficial amb un acte al camp Germans Gonzalvo

Esports

Anna Solé, Jordi Candela i Xavier Campoy a l'acte simbòlic
Anna Solé, Jordi Candela i Xavier Campoy a l'acte simbòlic

La Fundació La Caixa i el CF Mollet UE col·laboren un any més per permetre a nens i nenes en risc d'exclusió social jugar al club molletà. Aquest any el programa arriba a la sisena edició i comptarà amb 2.000 € per a les famílies més desafavorides.

La col·laboració d'enguany s'ha fet oficial amb un acte simbòlic al camp Germans Gonzalvo, un fet que es recupera després de no poder realitzar-se durant la pandèmia.

Jordi Candela, president del CF Mollet UE, es mostra "molt content de tornar a celebrar aquest acte després de la pandèmia". El dirigent afirma que les donacions de la fundació són vitals "pels nens becats que econòmicament no poden pagar tota la quota". Candela també agraeix el suport de l'Ajuntament, que els ajuda a "seleccionar els nens i nenes que més necessiten aquesta ajuda".

El president reconeix que el projecte va començar fa sis anys "amb 3.000 €", però que la pandèmia "ha afectat". Tot i això, Candela afirma que des de la Fundació La Caixa "s'han compromès a intentar incrementar aquesta quantitat, sigui fins als 2.500 o 3.000 €".

Per part de l'entitat bancària, la directora de negoci del Vallès Sud, Anna Solé, destaca que des de la fundació els hi agrada "poder col·laborar amb els nens que puguin tenir aquesta exclusió social" i que intentaran "seguir fent-ho". El director de l'oficina Store de Mollet, Xavier Campoy, remarca que busquen iniciatives de proximitat com la del CF Mollet UE: "Sobretot ens fixem en projectes que siguin de proximitat i temes d'exclusió social, són els que intentem tenir més en compte. Volem ajudar al màxim de gent possible".

Edicions locals