La Policia Municipal deté dues persones que conduïen motos robades

Els detinguts van provocar un incendi a la zona del camp dels Germans Gonzalvo

Societat

| Aj. Mollet

La Policia Municipal de Mollet ha detingut dues persones que van provocar un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i després van fugir del lloc dels fets amb unes motocicletes sostretes d’un establiment. Els agents van interceptar una d’elles al mateix moment i la segona persona va ser detinguda hores més tard durant la investigació.

Segons fonts municipals, la Policia Municipal va rebre un avís que hi havia un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i van activar els bombers que van sufocar l’incendi. En el lloc dels fets, els agents van localitzar dues persones que fugien cadascuna en una motocicleta.

En van poder interceptar una d’elles i van comprovar que no tenia placa de matrícula, conduïa sense casc, no tenia carnet, i la motocicleta l’havia sostret d’un concessionari. Posteriorment, van localitzar dues motocicletes més que havien estat robades del mateix establiment.

La persona va ser detinguda per robatori amb força, conduir sense carnet i per provocar un incendi i va passar a disposició de Mossos d’Esquadra per continuar amb les diligències. A més va ser denunciada administrativament per conduir sense casc. Durant la investigació dels fets la Policia Municipal ha identificat i denunciat a una segona persona.

Edicions locals