The Pool Riders revalida el títol de la Lliga AMOBA

L'equip de billar americà va superar a la final al Pool Fiction per 10-3

Esports

The Pool Riders celebrant el triomf a la lliga
The Pool Riders celebrant el triomf a la lliga | AMOBA

The Pool Riders ha tornat a guanyar la Lliga AMOBA, sumant el seu setè títol a la competició (el tercer amb aquest nom). Les finals de la 38a edició de la lliga de billar americà es van disputar a l'Associació de Billar Estació de França el passat cap de setmana. 

The Pool Riders va superar còmodament al seu rival, Pool Fiction, per 10 punts a 3, a la final de Primera Divisió. D'aquesta manera, David Romero, Ricardo Martín, Rubén Díaz i Curro es proclamen campions un cop més i sumen un nou trofeu al seu palmarès que ja compta amb diversos Campionats de Catalunya i d'Espanya.

Romero i Martín també van jugar entre ells per decidir qui guanyava el torneig individual, amb el triomf de David Romero per 6 a 3. Per tant, els jugadors de The Pool Riders van fer valer la seva condició de favorits, revalidant els dos títols. 

Pel que fa al títol de Segona, el Bar Vitorino 2 va superar per 10 a 3 als seus companys del Bar Vitorino 1. Johnny Téllez, del Bar Granja 1, va guanyar el premi de millor jugador de Segona en superar a John Torres, de l'Estació de França 1, per 5 punts a 3.

Aquest any, la Lliga AMOBA ha comptat amb més de 120 jugadors de 9 locals, la majoria d'ells de Mollet.

Edicions locals