Leticia Sabater actuarà al parc de les Pruneres

Serà el dimecres 17 a partir de les 22 h, amb els seus "supertemes" i d'altres ben coneguts dels 80 i 90

Cultura

Leticia Sabater actuarà al parc de les Pruneres
Leticia Sabater actuarà al parc de les Pruneres | Colla Morada

Una de les propostes més inesperades de la festa major de Mollet va a càrrec de la Colla Morada, amb el concert de Leticia Sabater.

La presentadora, cantant i actriu catalana actuarà al parc de les Pruneres el dimecres 17 d'agost a les 22 h, a càrrec del Chipirón Clan.

Així ho anunciava el cap de colla morat, José López, en la presentació de la festa major, davant la incredulitat dels assistents, que va provocar uns forts aplaudiments i uns no menys intensos riures. "Volem fer concerts, volem fer música. Però també ens agrada el petardeo i l'humor, i tindrem una persona molt especial, tindrem un concert de la Leticia Sabater", deia López.

Precisament, la Colla Morada penjava divendres un vídeo de Sabater a les xarxes convidant la ciutadania a assistir-hi i en el qual l'artista explicava que oferiria un concert d'una hora i mitja "cantant els meus supertemes i altres dels 80 i 90 que tots coneixeu, balleu i canteu sense parar". En acabar, s'hi estarà mitja hora més fent-se fotos amb qui ho vulgui.

El parc de les Pruneres acollirà aquella tarda tot un seguit d'activitats morades, com la disco mòbil infantil Morada (19 h), el ressorgiment de la Santa Teca (20.30 h), la botifarrada morada (21 h), el concurs de crits (21.30 h) i el petardeo morat amb Maceta Sound Beat.

Edicions locals