Alba Orois fitxa pel Joventut de Badalona

La base molletana aterra a la Penya després de dues temporades a la lliga universitària dels Estats Units

Esports

Alba Orois jugarà a l'equip badaloní la pròxima temporada
Alba Orois jugarà a l'equip badaloní la pròxima temporada | Joventut de Badalona

La molletana Alba Orois jugarà al Joventut de Badalona la temporada vinent. La base se suma al conjunt badaloní en el seu camí a la Lliga Femenina Challenge, la segona divisió femenina del bàsquet espanyol, amb l'objectiu de l'ascens a Primera Divisió.

Orois torna a casa després d'estar dos anys a la NCAA, la lliga universitària dels Estats Units. Allà, la molletana va formar part de l'equip de la Universitat de Maine, on va guanyar la lliga regular el primer any i va tenir un gran paper el segon. En aquesta última temporada, la jugadora va tenir una mitjana de 9.9 punts per partit i 5.8 assistències, entre les millors de la competició.

Abans de l'aventura a Amèrica, Orois es va formar a les bases de l'Escola Sant Gervasi fins a l'edat infantil, va passar un any al Femení Maresme i després va completar quatre exitoses temporades al Sant Adrià.

La jove base de 20 anys se suma així al projecte del Joventut de Badalona davant el qual es mostra il·lusionada. "Estic molt contenta i amb moltes ganes de començar amb l’equip. Quan la Penya em va presentar el projecte i els objectius, em vaig identificar molt amb ells. A mi els reptes m’agraden molt, i aquest any en tindrem molts, com intentar acabar la temporada entre les quatre millors de la Lliga Femenina Challenge", ha dit Alba Orois en declaracions al seu nou club.

Edicions locals