'La voz', tercera novel·la de Carmen Suero

La molletana va presentar dilluns el llibre, la segona part d''El escalón'

Cultura

'La voz', tercera novel·la de Carmen Suero
'La voz', tercera novel·la de Carmen Suero | Editorial Multiverso

L'escriptora molletana Carmen Suero presentava dilluns a La Marineta la seva tercera novel·la, La voz. Es tracta de la segona part d'El escalón, la que va ser la seva opera prima literària.

Tot i que no va escriure El escalón amb la intenció de fer-hi una continuació, el reclam dels lectors per conèixer com continuava la història de la Lucía que es tancava amb un final obert.

En aquesta novel·la, "la protagonista aconsegueix arribar a la seva veritable vida a través d'unes converses", segons explica l'autora. L'altre interlocutor d'aquestes converses és en Darío, "qui apareix en la seva vida en aquell moment" i qui és una peça important perquè ella pugui "trobar-se amb si mateixa i fer la seva veritable vida".

Sobre l'escriptura de Suero, qui és psicòloga de professió, la mateixa autora destaca que precisament els seus personatges tenen molts factors psicològics. "De fet, la seva descripció és psicològica i físicament cadascú se'ls pot imaginar com vulgui", diu la molletana. L'escriptora i filòloga Merche Gámez Lara –qui va presentar el llibre amb l'escriptor i filòsof Xavi Font i amb la mateixa Carmen Suero– ha batejat els llibres de Suero com a "psicofiloliterària", perquè assegura que té una mica de cadascuna d'aquestes tres disciplines.

La voz ha estat editada per l'Editorial Multiverso després de quedar finalista al primer certamen literari de la fundació Joan Carles Pérez Santamaría.

Edicions locals