El Club Muntanyenc tanca la temporada al Pallars Sobirà

L'entitat molletana ha organitzat diverses sortides el passat i el proper cap de setmana

Esports

El Club Muntanyenc realitza una sortida doble al Pallars Sobirà
El Club Muntanyenc realitza una sortida doble al Pallars Sobirà | Club Muntanyenc Mollet

El Club Muntanyenc Mollet s'acomiada abans de les vacances al Pallars Sobirà. L'entitat va organitzar el passat cap de setmana una sortida al pic de Mont-roig i als Estanys de la Gola, mentre que el dissabte i diumenge vinent aniran al pic de Clavera i al port de Salau.

La sortida del passat cap de setmana va permetre als seus participants recórrer alguns indrets del Pallars Sobirà. L'activitat va comptar amb dos recorreguts: un de més difícil que consistia en l'ascensió al pic de Mont-roig (2.864 m) i un de més assequible que recorria els estanys de Ventolau, els Tres estanys i l’estany de la Gola. L'ascensió al Mont-roig és una de les incloses dins el programa 100 cims de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, dels quals el Club Muntanyenc ja n'ha completat bastants.

L'entitat molletana tancarà la temporada el pròxim cap de setmana també al Pallars Sobirà. La sortida tornarà a ser durant tot el cap de setmana i comptarà amb dues jornades. Dissabte, els participants pujaran al pic de Clavera i, qui vulgui, podrà atrevir-se amb el Mont Valier. El diumenge els excursionistes decidiran si acabar la jornada amb un passeig pels llacs del Pallars o pujar al port de Salau, on se celebrarà la 32a Trobada catalano-occitana.

Edicions locals