Mollet reduirà el setembre un 30% el preu de la targeta multiviatge del bus urbà

L'Ajuntament s'acull a la mesura proposada pel govern de l'Estat

Societat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat la reducció del 30% del preu de la targeta multiviatge i dels bitllets bonificats (T-Gent Gran i T-Jove) de l’autobús urbà des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre del 2022. Així, el preu T-10 Mollet costarà 5,90 euros i la T-Jove i la T-Gent Gran, 2,95 €.

La mesura, voluntària pels Ajuntaments que s’hi vulguin acollir, deriva del decret del Govern espanyol que pren mesures per respondre a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra d’Ucraïna i fer front a les situacions de vulnerabilitat social i econòmica.

En relació a la data de caducitat dels títols, tots el títols adquirits a partir de l’1 de setembre caducaran el 15 de gener de 2023. Els títols adquirits durant el 2022 sense estrenar es podran bescanviar per títols 2023. Si són rebaixats, caldrà abonar la diferència. Si hi ha augment de tarifes, també. L'Ajuntament informa que no es faran devolucions per títols utilitzats parcialment tant si és abans de l'1 de setembre de 2022 com posteriorment.

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, ha destacat que l’Ajuntament ha decidit acollir-se a aquesta mesura "per tal de reduir el cost de la vida dels ciutadans de Mollet, en un context d’inflació i el seu conseqüent increment de la despesa familiar. A part, aquesta mesura també ens permet fomentar i facilitar la mobilitat en transport públic”, afegeix Dionisio.

 

Edicions locals