El CF Mollet UE tanca la plantilla amb Otman El Cabriti

L'atacant arriba des del CF La Solana de Ciutat Reial i té experiència a Tercera Divisió

Esports

Otman El Cabriti, el nou fitxatge de l'equip molletà
Otman El Cabriti, el nou fitxatge de l'equip molletà | CF Mollet UE

El CF Mollet UE torna al mercat de fitxatges per incorporar una nova peça a l'ofensiva. El darrer fitxatge és Otman El Cabriti i prové del CF La Solana, on la darrera temporada va aconseguir l'ascens a Tercera RFEF. Amb aquesta incorporació el club, en principi, dona per tancada la plantilla 2022-2023.

El Cabriti és un davanter amb verticalitat i desequilibri, que donarà al tècnic David Parra un recurs més a l'ofensiva molletana. Segons Parra, és un jugador "jove amb ambició" i els hi aporta "polivalència", ja que pot ocupar tant la posició de davanter centre com els extrems.

El jugador és un vell conegut del cos tècnic. El Cabriti ja va estar sota les ordres de David Parra la temporada 2019-2020, quan jugava al CF Parets. Des de llavors, ha estat dos anys al CF La Solana, on ha jugat a Tercera Divisió i a la Preferent de Castella-La Manxa.

Amb aquesta incorporació, l'entrenador dona per tancada la plantilla per la pròxima temporada. Tot i això, és possible que el CF Mollet UE hagi de tornar al mercat per la lesió que ha patit en els darrers dies Andoni Molina. En principi, Parra espera "no fer cap fitxatge més".

28 d'agost, inici de la pretemporada

El CF Mollet UE ja té data per tornar als terrenys de joc. L'equip molletà iniciarà la pretemporada el 28 d'agost al camp de la UA Horta de Primera Catalana. La lliga arrancarà l'1 d'octubre davant el Can Gibert.

Edicions locals