La festa i la fusió de Doctor Prats tancaran la nit musical de diumenge

Els terrassencs porten la seva gira 'Pel Cantó Bo Tour' al parc de Can Mulà, on actuaran després d'Els Pets

Cultura

El grup musical vallesà portarà la seva música festiva i desenfadada al concert del diumenge
El grup musical vallesà portarà la seva música festiva i desenfadada al concert del diumenge | Doctor Prats

El parc de Can Mulà tornarà a tenir una gran nit de concerts el diumenge de festa major. Juntament amb Els Pets, el concert comptarà amb la coneguda banda vallesana Doctor Prats.

La història de Doctor Prats comença el 2014 a partir d'un grup d'amics de Terrassa i d'unes cançons que havia compost Marc Riera (veu i guitarra). Amb ell van ser-hi Ramon Figueras (trompeta i veus), Josep Jaume Rey (guitarra), Oriol Cors (bateria), Víctor Martínez (teclats), Guillem Boltó (trombó) i Miki Santamaria (baix), qui continuen formant el grup actualment.

La banda va decidir autoproduir-se el primer disc: Patates amb peix (2015). Arrel del seu èxit, la productora Música Global es va interessar en ells i van gravar dos àlbums més: Amah Sigah (2016) i Venim de lluny (2018). Aquest últim és el que els ha catapultat a la fama amb la seva cançó més reconeguda, ja un himne de la música catalana: Caminem lluny. Aquest any, Doctor Prats ha completat la seva discografia amb el seu darrer llançament: Pel Cantó Bo.

En plena gira

La banda es troba actualment de gira amb Pel Cantó Bo Tour, una sèrie de concerts per tots els Països Catalans on els terrassencs presenten els seus nous temes i repassen els seus èxits. Doctor Prats aposten per una música alegre i festiva que fusiona estils entre els quals destaquen l'ska, el reggae o la música electrònica.

Èxits com el ja mencionat Caminem lluny, Les nits no moren mai o el nou Pel Cantó Bo són alguns dels temes que els assistents al concert podran gaudir de la mà de la banda terrassenca.

Edicions locals