Petanca i pàdel destaquen entre els esports de festa major

Les activitats esportives més conegudes repeteixen al programa de les festes

Esports

El torneig de petanca és un clàssic del programa
El torneig de petanca és un clàssic del programa | Ajuntament de Mollet

Els actes esportius de la festa major recuperen la normalitat després de la pandèmia. La programació tornarà a comptar amb la majoria d'activitats habituals, com el torneig de petanca, el Pàdel Torrat o les simultànies d'escacs.

 

Entre les activitats hi ha el torneig de petanca que el Club Altaveu organitza un any més. 2022 és un any especial per a l'entitat perquè compleix 40 anys. Tot i això, des del club han decidit deixar les celebracions per l'octubre i presentar un torneig semblant a l'habitual per la festa.

Juan Pedro Martínez, president del Club Petanca Altaveu, destaca que la principal novetat d'aquest any és que "el torneig serà de triplets i no de doblets". Aquest canvi es deu al fet que tindran menys espai disponible: "Només jugarem a les vuit pistes". Per això, en aquesta edició s'esperen un total de 48 participants dividits en 16 triplets, lluny dels més de 120 que havien tingut en anys anteriors. Com és habitual, la competició comptarà amb diversos premis pels guanyadors. El torneig arrencarà el dissabte 20 a les 10 h a les pistes de Riera Seca i s'allargarà durant tot el matí.

El Club Petanca Altaveu compleix 40 anys aquest 2022, però el torneig de festa major no té un acte o commemoració especial planificada, ja que se celebraran a l'octubre. Tot i això, el president no descarta "alguna menció o homenatge", tant des de membres del club com des de l'Ajuntament.

El Pàdel Torrat torna al seu format prepandèmic

La Colla Torrada també organitzarà la seva gran activitat esportiva. El Torneig de Pàdel Torrat arriba a la desena edició i se celebrarà un cop més a les instal·lacions del club Can Prat. La competició recupera aquest any el format habitual en un dia i deixa enrere l'excepcionalitat de la pandèmia on se celebrava el torneig en dos dies. El Torneig de Pàdel Torrat serà el dimarts 16 al matí, a partir de les 9 h.

Altres activitats esportives clàssiques de la festa major tornaran a l'edició d'enguany. El Club Escacs Mollet torna a portar el seu esport al carrer. La rambla de Balmes acollirà les simultànies d'escacs el dissabte des de les 10.30 h. El Club Ciclista Plana Lladó també recuperen la passejada en bicicleta el diumenge a la mateixa hora. El recorregut començarà a la plaça de Prat de la Riba i acabarà al parc de Can Mulà.

Activitats refrescants a Ca n'Arimon

Ca n'Arimon tornarà a oferir activitats a la piscina. Divendres serà el torn de l'aquagym a les 18 h, mentre que dissabte a la tarda tothom qui vulgui podrà remullar-se amb l'accés lliure a la piscina exterior.

Edicions locals