Les colles aposten pels actes infantils

La jornada a la pista d'atletisme i el Toc Toc Jocs, les principals propostes

Cultura

Les colles aposten pels actes infantils
Les colles aposten pels actes infantils | Toc Toc Jocs

Si encara avui algú pensa que les Colles de Morats i Torrats s'adrecen només als joves, les propostes infantils que han programat per festa major ho tornen a desmentir. Amb un objectiu clar i reiterat d'arribar a tota la ciutadania –independentment de l'edat–, i com ja és habitual, els més petits podran gaudir amb propostes pensades especialment per a ells els nou dies que duren els actes de festa major.

La gran proposta morada serà la jornada a les pistes d'atletisme, amb tota mena d'activitats al llarg del dimarts 16. L'any passat ja van desplaçar-s'hi fins a La Pedra Serradora per fer un parell d'actes a la tarda i a la nit, i enguany arrencaran al matí amb la guerra d'aigua (WaterFight) i els inflables (La Festa d'Úrsula) i s'hi estaran fins a la mitjanit, tancant la sessió amb una gimcana adulta. Al llarg del dia, també hi haurà el Posa't Morat Infantil –una afartada amb gelatina–, la gimcana infantil amb la temàtica del Capità Garfi o altres actes adreçats a tots els públics com el llançament de pernil i coco, el bingo musical o el concurs de rots.

Altres activitats infantils morades seran els tallers Mirall, Mirallet, qui és la més bella?, la disco mòbil infantil, la pintada de guixos, el conta contes Els dolents dels contes, o l'Arrebossa’t!, la guerra de bombardes de farina i pols de colors i remullada –activitat no apta per a persones celíaques–.

Pel que fa al programa torrat dirigit als infants, enguany aposten per la instal·lació Toc Toc Jocs, divendres 19 a la tarda a la plaça Pau Casals. Es tracta d'una instal·lació amb jocs diversos –d'habilitat, de paciència, de sort, de punteria, de competició, de càlcul...– i tots ells han estat construïts amb portes reciclades i els seus ferratges. També faran la gimcana infantil Torraparc el dilluns 15 al matí a Can Mulà, així com l'Aquàtic Torrat infantil i la festa de l’escuma al parc de les Pruneres el dissabte 20 al matí.

Edicions locals