Els 40 anys de Ràdio Mollet mereixen el Morat i Torrat d'Honor

Les colles de Morats i Torrats reconeixen la tasca que fa l'emissora municipal en la difusió i dinamització de les seves activitats

Els 40 anys de Ràdio Mollet mereixen el Morat i Torrat d'Honor
Els 40 anys de Ràdio Mollet mereixen el Morat i Torrat d'Honor

Amb un any de retard, Morats i Torrats han reconegut enguany els 40 anys d'història de Ràdio Mollet. Com ja van fent des del 2017, les colles mantenen el criteri de guardonar amb el Morat i Torrat d'Honor aquelles entitats de la ciutat que estan d'aniversari i, tot i que l'emissora municipal va celebrar l'aniversari rodó el 2021, els del mam i la teca no han volgut deixar de reconèixer la tasca de l'equip de professionals radiofònics.

"Sabíem que Ràdio Mollet va estar l'any passat d'aniversari, però amb la pandèmia ens vam enterar tard i ja teníem el MiT d'Honor escollit", expliquen des de les colles. Tot i no coincidir amb el calendari, "vam pensar que Ràdio Mollet està col·laborant molt amb nosaltres i ens està ajudant molt. Estem gairebé cada setmana al programa –en referència al magazín matinal Posa't les piles–, estem fent especials de festa major, cada cop que tenim una activitat ens truquen per difondre-la i creiem que aquest és un reconeixement per tota la seva bona feina", expliquen.

Precisament, la directora del Posa't les piles i cap de programes de Ràdio Mollet, Emma Balea, explica que el guardó els ha fet "molta il·lusió". "Ens serveix com a colofó per acabar la celebració dels 40 anys, un aniversari que no hem pogut celebrar com hauríem volgut", diu Balea.

La relació de Ràdio Mollet amb Morats i Torrats es remunta als orígens de les colles. "Des que van néixer sempre ens hem interessat per tot allò que fan i els hem ajudat a difondra-ho", explica Balea, qui remarca que, al cap i a la fi, aquesta és una de les tasques que té una emissora municipal envers el teixit associatiu de la seva ciutat. "Ràdio Mollet existeix en gran part per donar veu a les entitats que hi vulguin dir la seva", indica.

El lliurament del premi de Morat i Torrat d'Honor serà dissabte 20 d'agost a les 23.15 h a la plaça Prat de la Riba, just abans dels Versots i de l'Encesa del campanar. En cas de pluja, l'acte es traslladarà al Mercat Vell.

Edicions locals