L'espectacle de Quim Masferrer exhaureix les entrades en menys d'un dia

Des d'ahir a la tarda ja estan a la venda les entrades pels actes de Festa Major

Cultura

Quim Masferrer ha estat el primer en exhaurir entrades
Quim Masferrer ha estat el primer en exhaurir entrades | Guerrilla

Les entrades pels diversos actes i espectacles de la Festa Major ja estan a la venda. En el primer dia de venda, l'espectacle Bona Gent de Quim Masferrer ha estat el més exitós, esgotant les entrades disponibles en poques hores. El termini es va iniciar ahir a les 18 h i estarà obert fins a exhaurir les entrades o fins al mateix dia de cada espectacle.

Els espectacles amb entrades a la venda són: Sara Terraza & The Black Sheep, Northern Cellos, Quim Masferrer, Las Migas, Els Pets, Judit Nedderman & Vernat i l'Orquestra Maravella. Les entrades pels espectacles de la Festa Major 2022 es poden adquirir de manera online a través de la plataforma, molletvalles.koobin.com que estarà operativa les 24 hores del dia fins al final de la Festa Major. Cada comprador només podrà adquirir un màxim de 6 entrades.

Per adquirir les entrades de manera presencial, al Mercat Vell s’instal·larà un punt d’informació i venda d’entrades que estarà actiu del 15 al 18 d’agost, de 18 a 21 h. Aquest espai també serà l’espai de venda dels elements de promoció de les colles dels Morats i Torrats (mocadors, samarretes, etc...) i d’AMAM. Els dies de la Festa Major (del 19 al 23 d’agost) aquest punt d’informació es traslladarà a La Marineta, de 10 a 12 h i de 17 a 21 h.

La venda de fanalets tindrà lloc a l’envelat el mateix dimarts 23 a partir de les 23:15 h i fins 5 minuts abans del ball, tal com indica el reglament de la competició.

D’altra banda, tots els diners recaptats en els espectacles de pagament, que van des d’1 a 3 €, seran donats íntegrament a projectes amb finalitats socials de Mollet.

Edicions locals