Bus urbà gratuït i amb servei a demanda per Festa Major

El servei de bus urbà de Mollet ampliarà els seus horaris aquest cap de setmana

Societat

El bus urbà funcionarà durant les nits de Festa Major
El bus urbà funcionarà durant les nits de Festa Major

El servei del bus urbà de Mollet ampliarà el seu horari en franja nocturna durant els dies de Festa Major. El transport serà gratuït entre el dissabte 20 i el dimarts 23 i també s'afegirà un servei de parada a demanda disponible per alguns col·lectius i persones vulnerables.

Entre el dissabte i el dimarts el bus urbà ampliarà el seu horari amb freqüències nocturnes. El servei inclourà un vehicle de la línia L-1 que farà el recorregut habitual (incloent-hi tots els trajectes del barri de Lourdes) i amb una freqüència de pas de 30 minuts. Les freqüències addicionals estaran disponibles dissabte entre les 20.39 i les 3.13 h, diumenge entre les 17.52 i les 3.13 h, dilluns entre les 21.40 i les 2.30 h i dimarts entre les 21.42 i les 2.41 h.

Servei de bus amb parada a demanda

Així mateix, durant el recorregut nocturn, el bus es podrà aturar en parades intermèdies. Ho poden demanar les dones, les persones vulnerables i els menors de 18 anys. Cal demanar la parada al conductor o conductora abans d’on es desitja que s’aturi el bus. Cal baixar per la part davantera i per fer l’aturada cal que el lloc no generi perill.

Edicions locals