Diversos triomfs pels jugadors del Club Escacs Mollet

Michael Lambert va guanyar l'Open Internacional Sant Martí i Pau Mulet va ser el millor sub 12 de l'Open Ciudad de Coín

Esports

Michael Lambert a l'Open Internacional Sant Martí
Michael Lambert a l'Open Internacional Sant Martí | Club Escacs Mollet

Els jugadors del Club Escacs Mollet van tenir un cap de setmana ple de competicions. Sis escaquistes van participar a l'Open Internacional Sant Martí, dos a l'Obert Ciutat de Badalona i un a l'Open Ciudad de Coín, a Andalusia.

Michael Lambert va ser un dels grans guanyadors del cap de setmana, aconseguint la victòria al grup B de l'Open Internacional Sant Martí amb una jornada invicte on va aconseguir 8 dels 9 punts possibles. El seu germà Paul Lambert també va assolir un bon resultat, proclamant-se millor jugador sub 14 del torneig. Reginald Martyr, Rubén Gomez, Manel Vicente i Paul Lambert van ser els altres representants del club molletà a la competició.

Els germans Lambert també van participar a l'Obert Ciutat de Badalona, amb una sisena posició per Michael.

Bons resultats per Pau Mulet a Màlaga

L'altre jugador del cap de setmana pel CE Mollet va ser Pau Mulet, que va participar a l'Open Ciudad de Coín (Màlaga). Mulet va sumar 4 punts d'un màxim de 7 i es va convertir en el millor classificat sub 12 i sub 10 del torneig andalús.

Mulet venia en bona ratxa, després de ser subcampió en la categoria sub 14 del torneig del Drac Artai a Creixell (Tarragona) uns dies abans.

 

 

Edicions locals