Josep Monràs, Morat i Torrat d'Horror

La Colla Morada va reconèixer l'exalcalde amb aquesta placa honorífica en l'espectacle satíric dels versots

Cultura

Josep Monràs, Morat i Torrat d'Horror
Josep Monràs, Morat i Torrat d'Horror

L'exalcalde i regidor Josep Monràs va ser el principal protagonista dels versots, que van tenir lloc dissabte a la nit a la plaça Prat de la Riba a càrrec de la Colla Morada.

El cap de colla morat, Jose López, deia sobre l'homenatjat: "Josep Monràs, el nostre alcalde, per fi s’ha retirat; i per agrair-li la feina li volem dedicar els versots". Teia Martínez –també membre de la junta morada– afegia que en aquesta "festa de comiat" hi posarien un "èmfasi especial en les cagades que ha fet", com "les pujades de sou, el cas Decathlon o el Calderí i aquesta merda de POUM".

El Josep Monràs –representat per l'artista morat Pau Garcia– va ser rebut amb una xiulada i posteriorment va rebre "amb molt d'amor" una placa que l'acreditava com a Morat i Torrat d'Horror. L'exalcalde va voler destacar aquelles obres de govern més positives: "Hem estat Vila Florida, Ciutat Europea de l’Esport i molts més reconeixements que no tenen cap valor".

D'altra banda, el Pau Garcia també va ser l'encarregat d'encarnar l'actual alcaldessa, Mireia Dionisio, qui va rebre els primers dards dels versots com a batllessa. Alguns d'ells sobre la Mollet Music Week i els 170.000 euros que els concerts de La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra van costar. "Aquesta campanya encoberta està costant molts calerons", deia el Jose López.

 

Edicions locals