Torrats remunta amb l'estirada del cotxe i la Garrinada

Aquesta tarda s'han endut tres punts, mentre que els Morats n'han sumat un

Cultura

Torrats remunta amb l'estirada del cotxe i la Garrinada
Torrats remunta amb l'estirada del cotxe i la Garrinada

La Colla Torrada lidera el repte de les colles després d'haver sumat tres punts en les proves d'aquesta tarda, mentre que la Colla Morada n'ha aconseguit un, que s'afegeix al de l'acapte de sang que també van endur-se els de la teca.

Els infants torrats han empatat aquesta tarda la competició, guanyant l'estirada del cotxe als morats per quatre segons de diferència.

L'estirada del camió a càrrec dels adults, però, no ha puntuat, una decisió presa per les colles després que el camioner hagi trepitjat lleugerament el fre durant la prova torrada en veure un participant rodolant a terra. Els Morats havien fet el recorregut en menys temps que els Torrats.

S'ha acordat que aquest punt es disputés durant la Garrinada, que en principi havia de tenir només dues categories (infantil i adulta) i finalment n'ha tingut tres (infantil, femenina i masculina).

Els tres punts han estat molt disputats i la diferència de pes dels bidons d'aigua ha estat d'aproximadament uns 100 grams en tots els casos en favor dels torrats. Amb tot, només dos d'aquests punts han pujat al marcador dels del Moll. El darrer (la Garrinada masculina) ha recaigut en mans morades, ja que algunes persones torrades han "increpat" els jutges i, segons el reglament, només els capitans poden adreçar-se als àrbitres. Segons la normativa, aquesta infracció pot fer que el punt canviï d'equip.

Aquesta mitjanit, a partir de les 0 h, es disputen tres punts més amb la cursa en roba interior.

Edicions locals