Morats torna a capgirar el marcador, amb un ple en les curses en roba interior

El resultat actual és de victòria morada per 5 punts a 3, i encara hi ha quatre punts per disputar-se i tres més de subjectius per desvetllar-se

Cultura

Morats torna a capgirar el marcador, amb un ple en les curses en roba interior
Morats torna a capgirar el marcador, amb un ple en les curses en roba interior | Colla Morada

Si els punts de la tarda de dilluns van estar gairebé monopolitzats pels torrats, la mitjanit va ser un èxit morat puntuant en les tres categories de les curses en roba interior.

En aquesta prova, puntuava la colla que tingués més participants entre els cinc primers de cada cursa i així ho van fer els morats en totes tres. A més, la Colla Morada també va aconseguir pujar a l'esgraó més alt del podi en totes tres proves.

La categoria infantil va ser la més ajustada, amb tres morats (1r, 2n i 5è) i dos torrats (3r i 4t) sent els primers a travessar la línia de meta.

En la femenina només hi va haver una torrada entre els cinc primers (en 4a posició), mentre que les altres quatre van ser morades (1a, 2a, 3a i 5a).

I en la masculina, els quatre primers duien el mocador de la Colla Morada i només el cinquè duia el de Torrats.

Morats encapçala la competició

El marcador llueix aquest dimarts al matí amb una victòria momentània per als Morats, amb 5 punts –1 de la capta de sang, 1 de la garrinada masculina i els 3 de les curses en roba interior–. Els Torrats compten amb 3 punts, tots ells guanyats ahir a la tarda amb l'estirada infantil del cotxe, i les garrinades infantil i femenina.

Encara hi ha quatre punts per disputar-se, a més dels tres subjectius de l'engrescada, la despertada i el que s'atorga a la colla més innovadora i original de la gresca, que es donaran a conèixer passada la mitjanit a l'Envelat, amb la proclamació de la colla guanyadora.

Les proves que resten per realitzar-se avui són: els corregots infantil i adult (plaça Pau Casals, 17 h i 17.30 h respectivament); afartada (avinguda Llibertat, 18.30 h); i ball del fanalet (Envelat, 0 h).

Edicions locals