Temporada il·lusionant per al Mollet HC

Els sèniors afronten el curs a les noves divisions assolides: Nacional i Primera Catalana

Esports

Els sèniors del Mollet HC tenen una temporada important per davant
Els sèniors del Mollet HC tenen una temporada important per davant | Mollet HC

Els dos equips sèniors del Mollet HC tenen per davant una emocionant temporada 2022-2023, després dels dos ascensos aconseguits l'any passat. El femení jugarà a la màxima divisió catalana, mentre que el masculí ho farà a Primera Catalana.

El sènior femení mantindrà a pràcticament tot l'equip per aquest any, explica el seu entrenador Rafa Trillo. L'única baixa de l'equip serà la d'Elsa Carpintero, per la qual el club ja ha trobat un fitxatge: Núria Bugarra. De la nova incorporació, el tècnic destaca la seva "gran potència física defensivament" i afirma que els hi aporta "garra i força" dues coses que "feien falta a l'equip". Trillo afirma que aquest serà "l'únic canvi" en l'equip.

Per aquesta temporada, l'entrenador es posa com a objectiu la permanència: "Som novelles a la categoria. Volem consolidar-nos a la Nacional Catalana". El conjunt femení tindrà dos amistosos de pretemporada abans que comenci la lliga, contra el Girona CH i el Cerdanyola CH. Trillo explica aquesta elecció de rivals: "Volem mesurar el nostre nivell amb equips de Nacional".

Situació semblant pel masculí

Igual que el conjunt femení, el sènior masculí també mantindrà quasi tota la seva plantilla per la nova temporada. En el seu cas també comptaran amb un reforç: Josep Ramón Altayó. Altayó torna al Mollet HC on ja havia estat, aquest cop procedent del CHP Sant Feliu d'OK Lliga Plata. Eloi Gaspar, entrenador del sènior masculí, creu que Altayó és "un defensa dels d'abans, controla tots els tempos del partit". Gaspar reconeix que tenien més objectius al mercat, però que no han trobat els jugadors adients per les vacants que tenien.

De cara a la temporada a Primera Catalana, l'entrenador afirma que vol ser optimista i que estan "preparats per tot". Gaspar creu que segons com vagi la temporada, es determinaran els seus objectius: "Si poguéssim classificar-nos pel play-off d'ascens ens trauria molta pressió, perquè ja no podríem baixar. L'objectiu seria aquest, però és molt difícil". El tècnic afirma que la Primera Catalana serà "molt complicada", perquè hi ha "molts exjugadors d'OK Lliga".

 

Edicions locals