La UFS Mollet renova la plantilla amb cinc fitxatges

El conjunt molletà buscarà tornar a Primera Catalana amb mitja plantilla nova

Esports

Un dels partits de l'equip molletà la passada temporada
Un dels partits de l'equip molletà la passada temporada | UFS Mollet

La UFS Mollet prepara la nova temporada buscant les primeres places i un possible ascens a Primera Catalana. Per aconseguir-ho, el club ha renovat la plantilla amb fins a 5 fitxatges i alguna incorporació des del juvenil.

Per reforçar l'equip de cara a la 2022-2023, la UFS Mollet ha realitzat cinc fitxatges. Entre ells hi ha dos ala pivots: Ivan Caballero i Mouslim Benamar. Ernesto Ballesteros, entrenador del conjunt molletà, explica que Caballero és un jugador "ràpid, hàbil i amb molt gol", mentre que Benamar els aportarà "gran capacitat defensiva i joventut".

Un altre dels fitxatges és el porter Joel Coca, que Ballesteros ja va entrenar al CFS Palau. Coca ocupa una posició que el club molletà necessitava reforçar, després de dues baixes a la porteria. L'ala Natanel Lozano és el quart fitxatge, un jugador jove "amb molta projecció i un gran desequilibri", destaca el tècnic.

L'última incorporació és la del pivot Carlos Gutiérrez, un futbolista que té experiència a les divisions més altes del futbol sala espanyol i que va arribar a aconseguir un ascens a Primera. Ballesteros destaca la seva qualitat per "la sortida amb pilota" i la seva "capacitat física". A més de reforçar el primer equip, Gutiérrez també se suma a l'equip tècnic del club, com a entrenador del Cadet B.

Anar partit a partit

Ballesteros prefereix ser conservador a l'hora de marcar-se objectius. De moment, es marca com a prioritat "cohesionar l'equip" i aconseguir un bloc que "treballi fort defensivament i ofensivament". L'entrenador explica que volen "ser regulars" durant la temporada i anar "partit a partit". Tot i això, reconeix que els hi agradaria "estar a la part alta i tant de bo lluitar per l'ascens".

Per arribar preparat, l'equip molletà tindrà una pretemporada amb partits tots els caps de setmana fins al 15 d'octubre, data d'inici de la lliga. Fins llavors, el club viatjarà a indrets com Badalona, Sabadell o Andorra per preparar la temporada entrant.

Edicions locals